TUINIDEE 2017 Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee 16 t/m 19 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Ontmoet tienduizenden tuinliefhebbers, help ze om hun droomtuin waar te maken

”Leve de tuin! TuinIdee is al meer dan 20 jaar een begrip. Sinds 1993 brengt Nederlands grootste tuinevent de tuin positief onder de aandacht. TuinIdee is dé inspiratiebron voor het realiseren van je droomtuin en een prinsheerlijk buitenleven. Vele honderdduizenden tuinliefhebbers wisten TuinIdee al te vinden.

In tijden waarin omzetgroei niet meer vanzelfsprekend is stijgt het aantal bezoekers van TuinIdee de laatste jaren, op de afgelopen editie zelfs met ruim 20% naar bijna 30.000. De waardering is hoog en dat is niet voor niets. De tuinliefhebber van vandaag wil een gedegen advies, hapklare ideeën, beleving, genieten en zich optimaal oriënteren. TuinIdee biedt dit alles.

Sterke troeven zijn haar goede naam, de ideale timing net voor aanvang van het nieuwe tuinseizoen, heel veel exposanten en top publiekstrekkers zoals de in eigen regie aangelegde inspiratietuinen en unieke plantaardige exposities. Deelnemers kunnen zo mogelijk gratis participeren in onze voorbeeldtuinen en zo extra vraag genereren. TuinIdee wordt intensief ondersteund door brancheverenigingen, vooraanstaande bedrijven en andere tuinautoriteiten.

Het belang van het bereiken van de consument, de uiteindelijke klant, wordt door steeds meer bedrijven onderkend. Direct contact genereert specifieke vraag naar producten en diensten en dwingt omzet af. TuinIdee is een multimediaal platform dat u ook jaarrond in contact brengt met tien- en tienduizenden gemotiveerde en koopkrachtige tuinliefhebbers. Zoals d.m.v. tuinidee.nl met meer dan 75.000 unieke kijkers per jaar, de ‘mijn TuinIdee pas’ mailings naar zo’n 13.500 tuinliefhebbers, de nieuwsbrieven en joint promotion activiteiten met tal van media. Daarnaast ontmoet u vele vakmensen zoals hoveniers door het speciale programma op zaterdagmiddag.

Gesteund door de prachtige enquêtecijfers van de afgelopen edities is het onze ambitie TuinIdee verder uit te bouwen. Dat is goed voor de exposanten en voor de gehele branche. Met nog meer kwaliteit, weer meer bezoekers en de uitbouw nieuwe thema’s zoals de eetbare tuin, gezonde voeding, natuurlijk tuinieren en de exclusieve tuin. Uiteraard gebruiken we hiervoor ook de contacten van onze andere groene events zoals de FLORALIËN Nederland en Future Green City. Deelname aan TuinIdee is ook úw garantie voor een sterke start van het nieuwe tuinseizoen dat doorwerkt tot nog lang erna. Klik hier voor meer info. U bent van harte welkom.”

Johan Heystek
Projectmanager


Exposanten van TuinIdee 2016 zijn o.a.:

TuinIdee op Twitter

MijnTuinIdee Zo blijven de slakken weg van je planten! #tuintip https://t.co/bCIT3Dxeaa - 82 dagen geleden
MijnTuinIdee Wij zijn op zoek naar stagiaires! Ben je op zoek naar een stageplaats of ken je iemand die nog een stageplaats... https://t.co/U6rah7hB9P - 96 dagen geleden
MijnTuinIdee Ook bijna alle hagen mogen weer gesnoeid worden! #wattedoenindetuin #tuinman https://t.co/gnwwNcg9fn - 113 dagen geleden
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2014 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie