25 t/m 28 februari 2016 Brabanthallen 's-Hertogenbosch Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee
Koop nu je tickets
met € 4,50 korting p.p.

Een verrukkelijk buitenleven begint op TuinIdee!

''Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Kom een dag lang proeven, genieten, ontdekken en beleven.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen, in fraaie decors en compleet met styling. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk.

'Leve de tuin' is het hoofdthema. Nieuw op TuinIdee 2016 zijn o.a. TuinIdee Culinair, TuinIdee Exclusief, de Wonderkamer, een rariteitenkabinet op tuingebied, en de expositie Keramiek der Lusten.


Kom op TuinIdee 2016 je droomtuin waarmaken!”

Luc Joosten, Ed Joosting Bunk en Bram Breedveld
LANDLAB studio voor landschapsarchitectuur - Creatie inspiratietuinen TuinIdee

Naast de inspiratietuinen met tal van handige meeneem-ideeën laten ook tientallen hoveniers zich van hun beste zijde zien met prachtige showtuinen. TuinIdee is ook dit jaar groter met zes hallen vol inspiratie, informatie en de nieuwste tuinmode.

In het TuinIdee Theater zijn boeiende presentaties van bekende tuinspecialisten als Jurgen Smit, Romeo Sommers, Angelo Dorny en Rob Verlinden. Voor advies op maat kunt u terecht op het spreekuur in het Tuinatelier en bij de meer dan 250 exposanten waar u ongetwijfeld ook mooie koopjes kunt doen. Op TuinIdee 2016 is tevens de gratis ‘Mijn TuinIdee voordeelpas' te verkrijgen.

Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen zoals over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties tuinmeubelen, moestuinieren en koken in eigen tuin. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start voor 'n verrukkelijk buitenleven. Koop nu je tickets en verdien uw entreekaartje terug!

De ruim 250 exposanten van TuinIdee 2016 zijn o.a.:

  Verdien uwentreekaart terug bij Intratuin Ontmoet dé tuinexperts

TuinIdee op Twitter

MijnTuinIdee Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee 2016! Bekijk onze TV-commercial! https://t.co/f1Ko21dnLk - 2 dagen geleden
MijnTuinIdee Uniek op #TuinIdee2016 is het Tuinatelier waar u in een persoonlijk gesprek met een vakman uw eerste ideeën al op... https://t.co/4MVgiOKTRP - 2 dagen geleden
MijnTuinIdee Op #TuinIdee2016 worden naast onze eigen #voorbeeldtuinen zo’n twintig tuinen gerealiseerd door zorgvuldig... https://t.co/htGooEMyip - 6 dagen geleden
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2014 2XPO B.V.