25 t/m 28 februari 2016 Brabanthallen 's-Hertogenbosch Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee
Meer info
over deelname

Een verrukkelijk buitenleven begint op TuinIdee!

''Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Een dag lang proeven, genieten, ontdekken en beleven.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk.

Na het succescolle 'Leve de tuin' verrast TuinIdee in 2016 met o.a. ‘Het festival van de smaak’, ‘TuinIdee exclusief’ en de ‘Wunderkammer ’, de tuin als schatkamer.


Kom op TuinIdee 2016 je droomtuin waarmaken!”

Luc Joosten, Ed Joosting Bunk en Bram Breedveld
LANDLAB studio voor landschapsarchitectuur - Creatie inspiratietuinen TuinIdee

Naast de inspiratietuinen met zo'n 300 meeneem-ideeën ontworpen door Studio LandLab laten ook tientallen hoveniers zich van hun beste zijde zien met prachtige showtuinen. In totaal vind je er 30.000 m2 aan tuin-ideeën.

In het Tuinieren.nl Tuintheater zijn boeiende presentaties van bekende tuinspecialisten als Jurgen Smit, Romeo Sommers en Rob Verlinden. Voor advies op maat kunt u terecht op het spreekuur in het TuinLab en bij de meer dan 250 exposanten. Hier kunt u ongetwijfeld ook mooie koopjes vinden en kunt u tevens de gratis ‘Mijn TuinIdee voordeelpas' krijgen.

Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen zoals over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties terrasmeubelen, streekproducten en bijzondere deco. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start voor 'n verrukkelijk buitenleven.

Exposanten van TuinIdee 2015 waren o.a.:

 

TuinIdee op Twitter

MijnTuinIdee Dat zijn nou eens leuke ideeën voor de tuin/ het balkon! http://t.co/Xm5RDggOeS - 22 dagen geleden
MijnTuinIdee Nog ong. 9 maanden wachten en dan is er weer een FLORALIËN in Gent! #belgie http://t.co/phtvsyQxoI - 45 dagen geleden
MijnTuinIdee Do It Yourself met #zonnebloemen een leuk klusje voor als het weer buiten iets minder is! http://t.co/kvFi0tk5nS - 51 dagen geleden
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO C.V., een joint venture van Libéma en VNU Exhibitions Europe.© 2014 2XPO C.V.