TUINIDEE 2018 Ontdek, proef en beleef het beste voor buiten 22 t/m 25 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Overig

Op de liefhebbersmarkt presenteren verenigingen zoals de Ned. Hosta Vereniging, Ned. Coniferen Vereniging, Oranjerievereniging ‘De Kuipplant’, Stichting EPRIC, Stichting Taxus Taxi en AVVN hun liefde voor bepaalde plantensoorten en geven u alle informatie om deze planten optimaal in uw tuin toe te passen.

Kinderzoektocht: Een leuke en uitdagende kabouterspeurtocht in de hal met voorbeeldtuinen. Haal een deelnameformulier op bij het lezersafhaalpunt in de Centrale Entree, altijd prijs. Ook is er een natuurlijke speeltuin voor de kinderen, kunnen ze kleurplaten maken en op zondag de Familiedag! Met optredens voor de kinderen en de voordelige gezinskaart. Kinderen t/m 12 jaar hebben zo gratis toegang.

Workshops bloemschikken van Groei & Bloei
Op de stand van Groei & Bloei kun je dagelijks je kennis van planten testen door deel te nemen aan een leuke plantenquiz en er worden workshops bloemschikken gegeven door gerenommeerde bloemschikkers en meesterbinders. Wat hen verbindt is de passie voor het overdragen van hun kennis. Bent u zelf niet zo creatief? Er zijn ook kant-en-klare stukken te koop.  

Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2014 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie