​Geïsoleerde, modulaire tuinhuizen winnaar TuinIdee 2017 Innovatie award

 ’s-Hertogenbosch, 16 februari 2017 – Duurzaamheid, eenvoud en gemak zijn de kenmerken waar de drie beste innovaties aan voldoen. De geïsoleerde, modulaire tuinhuizen van Hermes Isolatiesysteembouw B.V., zijn uit meer dan 6000 stemmen van de publieksjury en een vakjury verkozen tot de beste noviteit uit een keuze van 11 innovaties.

De innovatieve tuinhuizen van Hermes zijn volledig geïsoleerd en onderhoudsvrij met een strakke, moderne vormgeving. De constructie is volledig modulair; de deur en de ramen kunnen op iedere gewenste plek geplaatst worden. De tuinhuizen zijn ook naaddicht zodat er geen ongedierte naar binnen kan komen.

De tweede plaats is voor TimberLED van Van Vliet Kastanjehout. Deze buitenverlichting op zonne-energie is volledig samengesteld uit duurzame materialen. Er wordt gebruik gemaakt van Europees hout in combinatie met energiezuinige LED-verlichting. De derde plaats is voor het prefab systeem voor verhoogde vijvers, zwembaden en borders van Hoveniersbedrijf van Oorschot. Een systeem voor het maken van stalen verhoogde vijverranden, zwembaden en tuinborders. Zowel de winnaars als de genomineerden staan tentoongesteld in een speciale expositie op TuinIdee 2017. 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2014 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie