TUINIDEE 2018 Ontdek, proef en beleef het beste voor buiten 22 t/m 25 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Tuinatelier

Uniek op TuinIdee is het Tuinatelier waar u in een persoonlijk gesprek met een vakman uw eerste ideeën al op papier kunt krijgen.  


Gratis Tuinadvies:

Op het Tuinatelier spreekuur (max. 15 min) krijgt u gratis persoonlijk advies*.
U kunt foto's en de afmetingen van uw tuin meenemen voor een op maat gemaakt advies van een deskundige.

*U meldt zich ter plaatse aan en uw spreekuur wordt ingedeeld op tijd en zolang er tijdsblokken beschikbaar zijn want vol=vol. Tip: ga bij aankomst eerst naar het Tuinatelier (hal 4) om een tijd af te spreken. Van te voren reserveren is niet mogelijk om bij verhindering geen plaatsen geblokkeerd te houden. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.


Plantendokter:

U kunt ziek of aangetast plantmateriaal (bladeren, takken, wortels, vruchten, bollen, groenten e.d.) ter beoordeling meenemen, zodat een specialist kan kijken naar een oplossing. Zowel het aangetaste deel als een stukje gezond weefsel wordt bekeken. Soms is het moeilijk om materiaal mee te nemen. Aan de hand van foto's vanuit verschillende posities kan er wellicht toch een goede beoordeling gedaan worden en een oplossing worden aangereikt zodat uw planten terug in topconditie komen.


Grondmonster-onderzoek:

U kan de hoeveelheid van een kopje grond uit uw tuin, geschept op 5 - 15 cm diepte op verschillende plaatsen mee nemen om te laten onderzoeken. Tarief € 2,- en uitslag en advies ter plaatse. Meer info >>
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2014 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie