Twitter @mijntuinidee
MijnTuinIdee Meer leven in de #tuin met een (mini) vijver! #DIY http://t.co/8gHZP4oDjz - 16-7-2014 10:40:10
MijnTuinIdee Heerlijk met dit weer; ontdek het land van Maas en Waal via de 'Kunst aan de Maas route' http://t.co/p3hKioqs3m - 10-7-2014 10:00:05
MijnTuinIdee Welke plant past bij jou? http://t.co/TFGHldgFKE @watplantendoen - 1-7-2014 7:17:04

Een begrip, al 20 jaar!


”TuinIdee behoeft feitelijk geen introductie. Sinds 1993 is het grootste tuinevent van Nederland voor vele honderdduizenden tuinliefhebbers dé inspiratiebron voor het inrichten van hun droomtuin en een prinsheerlijk buitenleven.

TuinIdee heeft dan ook een aantal sterke troeven zoals de timing juist voor aanvang van het voorjaar, het unieke activiteitenprogramma en de sfeervolle, in eigen regie aangelegde inspiratietuinen. Velen dragen bij aan deze praktische voorbeeldtuinen en genereren daarmee extra exposure in een praktische setting. Op TuinIdee 2014 zullen onze tuinen interactief worden en er zal van alles te beleven zijn m.b.v. projectie, acteurs, demonstraties, geur, muziek en infotainment.

Het Kwekersplein, de Nationale Beroepenwedstrijd Tuinaanleg en het druk bezochte Tuintheater onder de bezielende leiding van Jurgen Smit komt terug. Ook andere bekende tuinspecialisten krijgen nu een rol op TuinIdee. Voor wat betreft het aanbod blijven we zorgvuldig binnen het concept van tuin en buitenleven. De voorbereiding van de FLORALIËN Nederland werpt ook haar vruchten af op TuinIdee. Door de goede contacten met kwekers en veredelaars zal de komende editie groener worden dan ooit.

Gesteund door de prachtige enquêtecijfers van de afgelopen twee edities is het onze ambitie TuinIdee de komende jaren een volgende impuls te geven en dat is goed voor onze exposanten en de gehele branche. In tijden waarin het voor bedrijven hard werken is om hun omzetdoelstelling te halen is TuinIdee 2014 uw beste garantie voor een sterke start van het nieuwe tuinseizoen. Tienduizenden tuinliefhebbers komen jaarlijks genieten, ontdekken en de lente voorproeven op TuinIdee en dat leidt tot inkopen. Dat is bewezen. U bent van harte welkom.”

Johan Heystek
Projectmanager

TuinIdee 2014 nieuwsbrief december