25 t/m 28 februari 2016 Brabanthallen 's-Hertogenbosch Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee

Ontmoet tienduizenden tuinliefhebbers die willen genieten - help ze hun droomtuin waar te maken

”TuinIdee is al meer dan 20 jaar een begrip. Sinds 1993 is het grootste tuinevent van Nederland voor vele honderdduizenden tuinliefhebbers dé inspiratiebron voor het inrichten van hun droomtuin en een prinsheerlijk buitenleven.

In tijden waarin omzetgroei niet meer vanzelfsprekend is stijgen op TuinIdee het aantal bezoekers, hun waardering en het aantal exposanten. Het belang van het bereiken van de consument, de uiteindelijke klant, wordt door steeds meer bedrijven onderkent. Immers het genereert specifieke vraag naar producten / diensten en dwingt dus omzet af.

TuinIdee is een mediaal platform dat u jaarrond in contact brengt met tien- en tienduizenden gemotiveerde en koopkrachtige tuinliefhebbers. Zoals d.m.v. deze druk bezochte website met meer dan 100.000 unieke kijkers per jaar, de ‘mijn TuinIdee pas’ mailings naar 12.500 aangemelde tuinliefhebbers, de joint promotion activiteiten in de media en uiteraard vier dagen ontmoeten op TuinIdee. Tegelijkertijd ontmoet u vele vakmensen waarvoor speciale activiteiten worden georganiseerd.

TuinIdee heeft een aantal sterke troeven zoals de succesvolle historie, de ideale timing juist voor aanvang van het nieuwe tuinseizoen, de publiekstrekkers met, uniek in Nederland, de in eigen regie aangelegde inspiratietuinen met schitterende decors. Deelnemers dragen bij aan deze praktische voorbeeldtuinen en genereren daarmee extra aandacht, mede doordat de ontwerpen met toegepaste materialen en planten na het bezoek te downloaden zijn. Op het bezoekersdeel van deze website vindt u meer over het unieke programma.

Gesteund door de prachtige enquêtecijfers van de afgelopen drie edities is het onze ambitie TuinIdee verder uit te bouwen. Dat is goed voor onze exposanten en de gehele branche. TuinIdee 2015 krijgt een extra impuls door de opgebouwde database en relaties van de FLORALIËN Nederland die dit voorjaar in de Brabanthallen maar liefst 75.000 groenliefhebbers trokken. Daarnaast zal het aantal bezoekers fors stijgen door de synergie met het naastgelegen BOOST your life, hét inspiratie event voor actieve 50-plussers. Deze doelgroep is goed voor 80% van Nederlands vermogen. Wij werken hierbij samen met o.a. New Skool Media en Telegraaf Media Groep.

Kortom, deelname aan TuinIdee is ook úw garantie voor een sterke start van het nieuwe tuinseizoen tot nog lang erna. Het leidt tot extra verkopen, dat is bewezen. U bent van harte welkom.”

Johan Heystek
Projectmanager


 

Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO C.V., een joint venture van Libéma en VNU Exhibitions Europe.© 2014 2XPO C.V.