Wat wilt u zien/horen op TuinIdee?


Zegt u het maar, waar bent u naar op zoek? Wat wilt u zeker zien of horen op TuinIdee 2015? 

Natuurlijk zult u verrast worden door het vele nieuws op TuinIdee en haar schitterende inspiratietuinen, leuke en leerzame voordrachten en trendy exposities.

Bent u op zoek naar iets bijzonders, laat het ons weten. Wij antwoorden u graag of het er is of we regelen dat het op TuinIdee te vinden is. Speciaal voor u!


Klik hier en stel uw vraag 

 

Als voorbeeld vindt u hieronder een aantal vragen en antwoorden voorafgaand aan TuinIdee 2014.

Om privacyredenen zijn de namen onvolledig weergegeven.

Op vele beurzen gaat het bijna niet meer om de tuin en mis je de voorbeeldtuinen. Kan ik op TuinIdee echte tuinen zien? (Jochem - Tilburg) Op TuinIdee 2014 staan de voorbeeldtuinen centraal. Deze tuinen zijn ontworpen door tuin- en landschapsarchitecten en hoveniers.

Ik vind het moeilijk om de juiste planten te kiezen, uiteindelijk is het al jaren niet wat we willen. Hoe maak ik de juiste keuze? (Mevr. J. te Hoorn) Op TuinIdee is veel informatie te vinden over de zgn. beplantingsplannen voor tuinliefhebbers met groene vingers en voor mensen die gemak en eenvoud wensen. Sprecialisten in het Tuintheater, het tuinontwerp spreekuur en kwekers en hoveniers geven hierover heel veel informatie en advies.

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoek aan TuinIdee? (Dhr. van den Ommen) Op TuinIdee kunt u nieuwe ideëen en inspiratie opdoen. Via de online enquête van TuinIdee 2013 heeft 70% aangegeven dat zij gemiddeld 3 tot 4 uur of langer op het event zijn geweest. 25% heeft aangegeven 2 tot 3 uur op het event te zijn geweest.

Zie je op TuinIdee ook echt nieuwe dingen? (Hans - Oss) Naast primeurs van exposanten worden in de voorbeeldtuinen producten toegepast die speciaal gemaakt zijn voor TuinIdee.