26 februari t/m 1 maart 2015 Brabanthallen 's-Hertogenbosch Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee
Gemakkelijk!
Koop nu uw tickets

Uw prinsheerlijk buitenleven begint op TuinIdee!

''Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Kom een dag lang genieten, ontdekken en beleven.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk. Zo vind je er o.a. de Speltuin voor kinderen, de Plantenproeverij, de FlowerPowertuin en de Lusthof.

'Leve de tuin' is het hoofdthema. Van de hedendaagse tuin kun je genieten en er vooral in leven, in alle seizoenen. Je kunt je er terugtrekken, chillen, feesten maar ook lekker bezig zijn met de natuur. De tuin is een groot feest! Bezoek ook de wonderschone exposities Famous Plants,
met het verhaal achter beroemde planten, de bloeiende Victory Boogie Woogie van Mondriaan en de Vrolijke Vlindertuin, met echte vlinders.

Graag tot op TuinIdee!"

Ed Joosting Bunk en Bram Breedveld
LANDLAB studio voor landschapsarchitectuur - Creatie inspiratietuinen TuinIdee

Naast de inspiratietuinen met zo'n 300 meeneem-ideeën ontworpen door Studio LandLab laten ook tientallen hoveniers zich van hun beste zijde zien met prachtige showtuinen.

In het Tuinieren.nl Tuintheater zijn boeiende presentaties van bekende tuinspecialisten. Voor advies op maat kunt u terecht op het spreekuur in het Tuinlab en bij de meer dan 225 exposanten. Hier vindt u ongetwijfeld ook mooie koopjes en kunt u de gratis ‘Mijn TuinIdee voordeelpas' verkrijgen.

Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen zoals over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties terrasmeubelen, streekproducten en bijzondere deco. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start voor 'n prinsheerlijk buitenleven.

TuinIdee op Twitter

MijnTuinIdee #tuinidee2015 is weer voorbij. Voor een rapportage zie het filmpje hieronder. http://t.co/3EPvztrzZP - ongeveer 7 uur geleden
MijnTuinIdee Benieuwd naar uw persoonlijke #bomenhoroscoop? Om 16.00 u vertelt #HansBlokzijl er alles over in het @tuinierenNL theater #tuinidee2015 - 4 dagen geleden
MijnTuinIdee Vandaag om 11.00 u begint #Moestuinieren voor kinderen in het @tuinierenNL theater verzorgd door Petra Kaak #tuinidee2015 #moestuin - 4 dagen geleden
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO C.V., een joint venture van Libéma en VNU Exhibitions Europe.© 2014 2XPO C.V.