26 februari t/m 1 maart 2015 Brabanthallen 's-Hertogenbosch Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee
€ 4,50 korting
Koop tickets online

Uw prinsheerlijk buitenleven begint op TuinIdee!

''Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Kom een dag lang genieten, ontdekken en beleven.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk. Zo vind je er o.a. de Speeltuin voor kinderen, de Plantenproeverij, de FlowerPowertuin en de Lusthof.

'Leve de tuin' is het hoofdthema. Van de hedendaagse tuin kun je genieten en er vooral in leven, in alle seizoenen. Je kunt je er terugtrekken, chillen, feesten maar ook lekker bezig zijn met de natuur. De tuin is een groot feest! Bezoek ook de wonderschone exposities Famous Plants, waar we ons hebben laten inspireren door beroemde planten, het bloeiende Boogie Woogie meesterwerk en de Vrolijke Vlindertuin, met echte vlinders.
"

Ed Joosting Bunk en Bram Breedveld
LANDLAB
studio voor landschapsarchitectuur - Creatie inspiratietuinen TuinIdee


Naast de inspiratietuinen met zo'n 300 meeneem-ideeën ontworpen door Studio LandLab laten ook tientallen hoveniers zich van hun beste zijde zien met prachtige showtuinen.

In het Tuintheater zijn boeiende presentaties van bekende tuinspecialisten. Voor advies op maat kunt u terecht op het spreekuur in het Tuinlab en bij de meer dan 225 exposanten. Hier vindt u ongetwijfeld ook mooie koopjes en kunt u de gratis ‘Mijn TuinIdee voordeelpas' verkrijgen.

Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen zoals over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties terrasmeubelen, streekproducten en bijzondere deco. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start voor 'n prinsheerlijk buitenleven.

Tot op TuinIdee!

TuinIdee op Twitter

MijnTuinIdee De feestdagen staan voor de deur. Hebben al jullie kerstcadeautjes gekocht? Zo niet, geen paniek! De voorverkoop... http://t.co/ZhzmcYNDfb - ongeveer 10 uur geleden
MijnTuinIdee Ook in de #winter meer #groen in de #tuin http://t.co/sskjl9QbjZ - 7 dagen geleden
MijnTuinIdee Big in Japan-alright! http://t.co/PvJ16IP5jJ http://t.co/mLoZIOg6Yc - 10 dagen geleden
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO C.V., een joint venture van Libéma en VNU Exhibitions Europe.© 2014 2XPO C.V.