26 februari t/m 1 maart 2015 Brabanthallen 's-Hertogenbosch Prinsheerlijk buitenleven begint op TuinIdee
Koop uw tickets

Uw prinsheerlijk buitenleven begint op TuinIdee!

Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen. Kom een dag lang genieten, ontdekken en beleven.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van romantische, duurzame, klassieke tot kindvriendelijke tuin. Van exclusief tot budgetvriendelijk. Met verticale beplanting, een mobiel terras, een trendy waterornament of een intieme loungehoek. In het Tuintheater zijn boeiende presentaties van de bekende tuinspecialisten en u kunt hen nadien ontmoeten. Voor advies op maat kan men terecht op het spreekuur van het Tuinlab en bij de 250 exposanten. Hier vindt u ook de beste koopjes en kunt u de gratis ‘mijn TuinIdee voordeelpas' verkrijgen.

Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen zoals over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties terrasmeubelen, streekproducten en bijzondere deco. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start van prinsheerlijk buitenleven. Tot op TuinIdee!
 

 

Ontmoet bekende tuinexperts

Jurgen Smit
Lodewijk Hoekstra
Rob Verlinden
Romeo Sommers

TuinIdee op Twitter

MijnTuinIdee Nu al record aantal dagvlinders in november. Gisteren, naast atalanta's nog bont zandoogje! http://t.co/WqxTlbPUZH http://t.co/7mpBOovWJu - 2 dagen geleden
MijnTuinIdee Op zoek naar een natuurlijke #kerstboom met weinig onderhoud? Zoek niet verder, maak 'm zelf! http://t.co/ig5km6aNgO - 2 dagen geleden
MijnTuinIdee #Groen, je kan het dak op! http://t.co/SOzBPn4Mde - 4 dagen geleden
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO C.V., een joint venture van Libéma en VNU Exhibitions Europe.© 2014 2XPO C.V.