25 t/m 28 februari 2016 Brabanthallen 's-Hertogenbosch Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee

Uw prinsheerlijk buitenleven begint op TuinIdee!

''Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Een dag lang genieten, ontdekken en beleven.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk. Zo is er o.a. de Speltuin voor kinderen, de Plantenproeverij, de FlowerPowertuin en de Lusthof.

'Leve de tuin' is het hoofdthema. Van de hedendaagse tuin kun je genieten en er vooral in leven, in alle seizoenen. Je kunt je er terugtrekken, chillen, feesten maar ook lekker bezig zijn met de natuur. De tuin is een groot feest! Er zijn ook wonderschone exposities zoals Famous Plants Gallery,
met het verhaal achter beroemde planten, de bloeiende Victory Boogie Woogie van Mondriaan en de Vrolijke Vlindertuin, met echte vlinders.


Ed Joosting Bunk en Bram Breedveld
LANDLAB studio voor landschapsarchitectuur - Creatie inspiratietuinen TuinIdee

Naast de inspiratietuinen met zo'n 300 meeneem-ideeën ontworpen door Studio LandLab laten ook tientallen hoveniers zich van hun beste zijde zien met prachtige showtuinen.

In het Tuinieren.nl Tuintheater zijn boeiende presentaties van bekende tuinspecialisten. Voor advies op maat kunt u terecht op het spreekuur in het Tuinlab en bij de meer dan 225 exposanten. Hier kunt u ongetwijfeld ook mooie koopjes vinden en kunt u de gratis ‘Mijn TuinIdee voordeelpas' krijgen.

Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen zoals over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties terrasmeubelen, streekproducten en bijzondere deco. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start voor 'n prinsheerlijk buitenleven.

 

TuinIdee op Twitter

MijnTuinIdee Nog ong. 9 maanden wachten en dan is er weer een FLORALIËN in Gent! #belgie http://t.co/phtvsyQxoI - 13 dagen geleden
MijnTuinIdee Do It Yourself met #zonnebloemen een leuk klusje voor als het weer buiten iets minder is! http://t.co/kvFi0tk5nS - 20 dagen geleden
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO C.V., een joint venture van Libéma en VNU Exhibitions Europe.© 2014 2XPO C.V.