25 februari t/m 28 februari 2016 Brabanthallen 's-Hertogenbosch Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee

Uw prinsheerlijk buitenleven begon op TuinIdee!

''Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent bood u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Een dag lang genieten, ontdekken en beleven.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk. Zo was er o.a. de Speltuin voor kinderen, de Plantenproeverij, de FlowerPowertuin en de Lusthof.

'Leve de tuin' was het hoofdthema. Van de hedendaagse tuin kun je genieten en er vooral in leven, in alle seizoenen. Je kunt je er terugtrekken, chillen, feesten maar ook lekker bezig zijn met de natuur. De tuin is een groot feest! Er waren ook wonderschone exposities zoals Famous Plants Gallery,
met het verhaal achter beroemde planten, de bloeiende Victory Boogie Woogie van Mondriaan en de Vrolijke Vlindertuin, met echte vlinders.


Ed Joosting Bunk en Bram Breedveld
LANDLAB studio voor landschapsarchitectuur - Creatie inspiratietuinen TuinIdee

Naast de inspiratietuinen met zo'n 300 meeneem-ideeën ontworpen door Studio LandLab lieten ook tientallen hoveniers zich van hun beste zijde zien met prachtige showtuinen.

In het Tuinieren.nl Tuintheater waren boeiende presentaties van bekende tuinspecialisten. Voor advies op maat kon u terecht op het spreekuur in het Tuinlab en bij de meer dan 225 exposanten. Hier kon u ongetwijfeld ook mooie koopjes vinden en kon u de gratis ‘Mijn TuinIdee voordeelpas' krijgen.

Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen zoals over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties terrasmeubelen, streekproducten en bijzondere deco. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start voor 'n prinsheerlijk buitenleven.

TuinIdee op Twitter

MijnTuinIdee Vanaf 1 maart zijn De Tuinen van Appeltern weer geopend. Mijn TuinIdee pashouders krijgen korting op hun... http://t.co/90ZzRqPIhN - 7 dagen geleden
MijnTuinIdee @Verandaservice Super mooi! Gaan we t.z.t.een foto van het resultaat te zien krijgen? - 11 dagen geleden
MijnTuinIdee #tuinidee2015 is weer voorbij. Voor een rapportage zie het filmpje hieronder. http://t.co/3EPvztrzZP - 25 dagen geleden
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO C.V., een joint venture van Libéma en VNU Exhibitions Europe.© 2014 2XPO C.V.