26 februari t/m 1 maart 2015 Brabanthallen 's-Hertogenbosch Kom je droomtuin waarmaken op TuinIdee
€ 4,50 korting p.p.
Koop nu uw tickets

Uw prinsheerlijk buitenleven begint op TuinIdee!

''Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Kom een dag lang genieten, ontdekken en beleven.

TuinIdee is uniek door haar schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën, voor ieder wat wils. Van exclusief tot budgetvriendelijk. Zo vind je er o.a. de Speltuin voor kinderen, de Plantenproeverij, de FlowerPowertuin en de Lusthof.

'Leve de tuin' is het hoofdthema. Van de hedendaagse tuin kun je genieten en er vooral in leven, in alle seizoenen. Je kunt je er terugtrekken, chillen, feesten maar ook lekker bezig zijn met de natuur. De tuin is een groot feest! Bezoek ook de wonderschone exposities Famous Plants,
met het verhaal achter beroemde planten, de bloeiende Victory Boogie Woogie van Mondriaan en de Vrolijke Vlindertuin, met echte vlinders."

Ed Joosting Bunk en Bram Breedveld
LANDLAB
studio voor landschapsarchitectuur - Creatie inspiratietuinen TuinIdee


Naast de inspiratietuinen met zo'n 300 meeneem-ideeën ontworpen door Studio LandLab laten ook tientallen hoveniers zich van hun beste zijde zien met prachtige showtuinen.

In het Tuinieren.nl Tuintheater zijn boeiende presentaties van bekende tuinspecialisten. Voor advies op maat kunt u terecht op het spreekuur in het Tuinlab en bij de meer dan 225 exposanten. Hier vindt u ongetwijfeld ook mooie koopjes en kunt u de gratis ‘Mijn TuinIdee voordeelpas' verkrijgen.

Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen zoals over tuinstijlen, planten, de nieuwe collecties terrasmeubelen, streekproducten en bijzondere deco. Kortom, TuinIdee is ook úw fantastische start voor 'n prinsheerlijk buitenleven.

Tot op TuinIdee!

TuinIdee op Twitter

MijnTuinIdee De visie van de ontwerpers ”Een groene tuin is een levende tuin! Een tuin die vlinders en vogels trekt maar ook... http://t.co/KItIQQ9wAM - ongeveer 15 uur geleden
MijnTuinIdee Het hoofdthema van #tuinidee2015 is 'Leve de tuin'. Van de hedendaagse tuin kun je genieten en er vooral in... http://t.co/oipp4teSbv - 20 dagen geleden
MijnTuinIdee Het hoofdthema van #tuinidee2015 is 'Leve de tuin'. Van de hedendaagse tuin kun je genieten en er vooral in... http://t.co/ckplAggdxh - 20 dagen geleden
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO C.V., een joint venture van Libéma en VNU Exhibitions Europe.© 2014 2XPO C.V.